Emma Watson voor Lancôme

Officieel: Emma Watson is het nieuwe gezicht van beautygigant Lancôme.

Emma Watson bouwde op haar Twitter de spanning goed op. Dagenlang postte ze allerlei hints op haar account over een nieuw baantje. ‘Het is een beautyhuis dat een hoed draagt. Frans? Heel erg, maar het is geen baret’, verklapte de actrice gistermiddag.

 

Vlak daarna kwam: ‘Deze Pretty Women was hun laatste gezicht. Vele andere, geweldige actrices gingen haar voor.’ Hmmm…

 

EMMA ♥ LANCÔME
Doelde ze soms op Julia Roberts (Pretty Women)? En was die niet het gezicht van? Duh. Vandaag komt de aap officieel uit de mouw: miss Watson is het kersverse gezicht van Lancôme.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Niet geheel verrassend, aangezien er in februari al gefluisterd werd dat de 20-jarige actrice door Mario Testino op de kiek was gezet voor het beautylabel.

 

Ook Emma liet de laatste tijd geen kans onbenut om Lancôme de hemel in te prijzen. ‘Ondanks dat ik heel weinig make-up draag, ben ik een groot fan van de producten van Lancôme. Vooral de mascara is geweldig’, jubelde ze onlangs nog op de Britse ELLE Style Awards.

Meest gelezen


Fan van Emma’s crop? Probeer ‘m nu uit in de make-over tool >


Ook bij Lancôme zijn ze dolblij met de nieuwe aanwinst en noemen de Harry Potter-ster zelfs ‘het icoon van deze tijd’. Verder verklapt het Franse merk dat Mario Testino inderdaad de campagnebeelden schiet en dat er bovendien een commercial in het verschiet ligt.

 

BYE BYE BROWN
Emma had blijkbaar niet verwacht het ook post-Hermione enorm druk te krijgen, want haar pas begonnen studie aan Brown University moet ze tijdelijk in de ijskast zetten. De actrice liet vorige week weten zich voorlopig volledig te richten op haar carrière.