Shoptip: Uslu Airlines-nagellak

Hebben: lekkere lakken van Uslu Airlines.

Het is lente! En dat moet gevierd. Hoe? Met een wijntje op een terras in de zon, in die splinternieuwe, kleurrijke voorjaarsoutfit die al dagen aan de kastdeur hangt te stralen én: lekker gelakte nagels.


MAGISCH MANICUREMOOIS
Uslu Airlines is al jaren hofleverancier van magisch manicuremoois en ze hebben er niet alleen smaak, maar ook nog eens een timing waar wij blij van worden. Geheel in het colour blocking-thema van deze zomer brengen de masterminds achter het merk – de Turkse make-upartiest Feride Uslu en Duitse ondernemer Jan Mihm – de meest vrolijke felle fluokleuren op de markt. Dé kers op ieders gekleurblokte outfit.

Advertisement - Continue Reading Below


Check de meest kleurrijke combinaties van de catwalk >


Maar ook de lichte pasteltinten en de collabo met Zweeds kledinglabel Rika – een duistere doorzichtig grijze lak met fonkelende sterren (het handelsmerk van Rika) – blijven toppers.


ELLE ♥ USLU
Het moge duidelijk zijn; ELLE houdt van Uslu. En daarom zijn de producten van dit Berlijnse beautymerk binnenkort ook te vinden in de ELLE-webshop. Klik, kijk en koop, direct vanaf ELLE.nl. Voor nu shop je ze nog even bij Colette.fr.

 

Gespot: gekleurd leren jasje op de catwalk van Marni. Combi zelf een kleurblok-thema bij elkaar >