Zomerlook 2011: YSL

Welke meesterlijke make-up heeft de zomer van 2011 ons te bieden? We tippen de nieuwste collecties. Vandaag op het program: maquillagemoois van Yves Saint Laurent.

Het is bohemian chic wat de klok slaat bij de nieuwe make-upcollectie van YSL. Denk véél frisse rozetinten. In de mix met contrastkleuren zoals inktblauw en paars en vertaald naar een rits nieuwe kwaliteitsproducten, waar we ongekend blij van worden.

 

Kate Moss in de Dior Addict Lipstick-commercial al gezien? >

 

PINK CELEBRATION
Om maar meteen met de deur in huis te vallen; het topstuk in de nieuwe collectie is de limited edition Highlighter Palette Pink Celebration (€ 52). Deze highlighter met parelachtige finish heeft de subtiliteit van een fijn poeder, waardoor hij zo licht als een veertje aanvoelt op je huid en een satijngladde gloed achterlaat.

Advertisement - Continue Reading Below

 

En het mooiste is eigenlijk nog de hebberigmakende nieuwe gouden case, met YSL-motief all over. Die vraagt erom in jouw tas te mogen bivakkeren.


KLEURBLOK
Ook een leuke toevoeging aan de collectie – naast de blushes en oogschaduws – zijn de nieuwe lipsticks. Voor de zomer van 2011 introduceert Lloyd Simmonds, make-upartiest bij YSL, een nieuwe twist in de Rouge Pur Couture-collection; een nieuw palet aan originele rozetinten genaamd Pink Collection (€ 29). Voor het ideale kleurblokeffect boven één van de fabuleuze paarse en oranje outfits uit de YSL s/s 2011-collectie.

 

De YSL 2011 make-upcollectie ligt nu in de winkels.

 

Knal de lente in met een kleurblok op de ogen >