Zomerlook 2011: Chanel

Welke meesterlijke make-up heeft de zomer van 2011 ons te bieden? We tippen de nieuwste collecties. Vandaag op het program: maquillagemoois van Chanel.

COCO ROUGE SHINE
Na de Coco Rouge-lipsticklijn, maken we dit keer kennis met Coco Rouge Shine (€ 29). Denk: dezelfde hydraterende ingrediënten en net zo langhoudend, maar met een toefje meer glans. En natuurlijk in kokette nieuwe tinten als Boy (warm naturel roze) en Biarritz (licht chocoladebruin).

 

SOULFUL EYES
Dit seizoen laten we ons massaal een blauw oog aanmeten. Peter Philips, creatief directeur van Chanel-make-up heeft een speciale lijn voor stunning eyes in petto, waarin verschillende blauwtinten een hoofdrol spelen (bijvoorbeeld de oogschaduwset Les 4 Ombres € 47,50). Volgens hem ‘de ultieme universele kleur’.

Advertisement - Continue Reading Below


SUBLIME DE CHANEL
Spiksplinternieuw dit seizoen: Sublime de Chanel-mascara (€ 29). Een nieuwe formule én een nieuw Stretch Bi-Injection-borsteltje die samen zorgen voor een eindeloze krul. Drie verschillende wassoorten geven extra verzorging aan je wimpers en zorgen voor een betere en langere hechting. Verkrijgbaar in Deep Black, Deep Brown en Deep Purple.

 

Lippen die gezien mogen worden en ogen om te zoenen; wij tekenen ervoor. De Coco Rouge Shine-lipsticks en de Soulful Eyes-collectie liggen nu in de winkel.

 

De nieuwe make-upcollectie van YSL al bekeken? >