Zomerlook 2011: Clinique

Welke meesterlijke make-up heeft de zomer van 2011 ons te bieden? We tippen de nieuwste collecties. Vandaag op het program: maquillagemoois van Clinique.

MOISTURE SURGE TINTED MOISTURIZER
Een fijne ontwikkeling op foundationgebied is de moisturizer met een tintje. Koploper hierin is Moisture Surge van Clinique

(€ 27,50), die deze maand uitkomt. Vergeet pannenkoekenmaskers, zomer 2011 gaan we voor een subtiele gezonde gloed én een gehydrateerde huid.


Clinique heeft op make-upgebied ook veel goeds voor de lippen in petto. We noemen twee toppers:


CHUBBY STICK MOISTURIZING LIP COLOUR BALM
Gloedjenieuw zijn deze vrolijke lipbalsemsticks. Ze hebben de vorm van een potlood en zodra je aan de onderkant draait, komt de stick naar buiten. De balsem bevat rijke botervarianten (zoals mangopittenboter), oliën en antioxidanten, die de lippen beschermen en zorgen voor een langdurig vochtinbrengend effect.

Advertisement - Continue Reading Below


Leuk: de Chubby Stick (€ 16,45) is verkrijgbaar in zes hilarische, fruitige varianten, waaronder Whole Lotta Honey, Chuncky Cherry en Woppin’ Watermelon. Jeugdsentiment.


COLOUR SURGE BUTTER SHINE LIPSTICK
Niet nieuw, maar wel het noemen waard en inmiddels verkrijgbaar in 25 verschillende tinten. Is het een lipstick? Is het een lipgloss? Het is Butter Shine Lipstick (€ 19,45). Coming to save the day.

Meest gelezen


Want hebben we niet allen last van de nadelen van een stick (komt iets te vaak onbedoeld terecht op tanden, koffiekopjes en lippen van partners) én die van een gloss (één windvlaag en je haar plakt als een snor aan je gezicht)? Clinique pakte het beste en skipte het slechtste van twee werelden door een romige samenstelling te ontwikkelen die niet plakt. Dekkend als lipstick, met de glans van een gloss.

 

De s/s 2011-make-upcollectie van Chanel al gezien? >