Parfum: Mon Jasmin Noir

Meet Bvlgari’s jongste telg in de parfumcollectie: Mon Jasmin Noir. Actrice Kirsten Dunst brengt ‘m aan de man, dus tijd voor een nadere kennismaking.

HOE RUIKT ‘IE?
Mon Jasmin Noir – niet te verwarren met Bvlgari’s oudere geur Jasmin Noir – ademt de luxe die de Italiaanse juwelier kenmerkt. De geur is een stuk lichter dan haar voorganger en opent heel fris.

 

De bloem jasmijn staat uiteraard weer centraal. Maar dan niet zomaar de huis-tuin-en-keuken-jasmijn. Denk eerder in de richting van de winter- en de Arabische jasmijn. Naast bloemig, is het hart van het parfum ook houtachtig.

Advertisement - Continue Reading Below


DESIGN
Het flacon heeft qua vorm veel weg van Jasmin Noir, maar steekt met het doorzichtige glas licht en lieflijk af tegen haar chic zwarte, oudere broer. Er komt ook een Mon Jasmin Noir-badlijn en bodylotion uit.


KIRSTEN DUNST
Zoals gezegd wist Bvlgari actrice Kirsten Dunst te strikken voor de campagne. In de prachtige zestiende-eeuwse tuin van Villa Balbianello, net buiten Milaan, poseerde ze gewillig naast een echte (!) leeuw voor de lens van fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott. Wrroahw.

 

Mon Jasmin Noir is verkrijgbaar vanaf 18 april voor € 74 à 50 ml.

 

Nog zo'n lekkere zomergeur: Paul Smith Sunshine >

Pssst… vanaf volgende maand (13 mei) krijg je Mon Jasmin Noir cadeau bij een abonnement op ELLE!