Parfum: Ô de L’Orangerie

ELLE.nl tipt de lekkerste voorjaarsgeuren. Vandaag op het program: de nieuwste van Lancôme.

Ô DE L’ORANGERIE
Denk je bij Lancôme enkel aan huidverzorgingsproducten? Think again. Het label heeft ook een welriekende parfumcollectie. Na Ô de Lancôme en Ô d’Azur, is Ô de L’Orangerie toegevoegd aan het rijtje. Een ode aan de frisheid van oranjebloesem.

Zei iemand ‘oranje’? Koninginnedag! Dit zijn de niet-te-missen feesten en partijen in Amsterdam >

HOE RUIKT ‘IE?
De oranjebloesem is duidelijk aanwezig en maakt de geur sensueel, vrouwelijk, bloemig, maar toch fris. Naast de bloesem bevat het parfum een noot van sinaasappelschillen, jasmijn, watertonen en levendige, houtachtige accenten.

Advertisement - Continue Reading Below

DESIGN
Bekend flesje? Kan kloppen. Het flacon van Ô de L’Orangerie heeft hetzelfde basisontwerp als van de twee voorgaande parfums. Het verschil zit ‘m in de print óp het flacon: groene spiralen, geïnspireerd op de golven van water.

DARIA WERBOWY
Zeg je sensueel en vrouwelijk, dan zeg je Daria Werbowy. Het bloedmooie Oekraïense model poseert, wandelend door een boomgaard vol oranjebloesems, voor de camera van topfotograaf Mario Testino.

Ô de L’Orangerie van Lancôme à € 46,51 voor 50 ml is nu verkrijgbaar bij de door Lancôme erkende verkooppunten en bij de betere parfumerie.

Meer, meer zalige zomerse reukwaters >