Zomermake-up 2011: Collistar

Welke meesterlijke make-up heeft de zomer van 2011 ons te bieden? We tippen de nieuwste collecties. Vandaag op het program: maquillagemoois van Collistar.

Collistar luidt de zomer in zoals het een beautymerk betaamt; met een op en top zonnige make-upcollectie. Mogen we even voorstellen; het Collistar Sun Effect Palet vol natuurlijke, verfrissende en energieke kleuren. Mét verzorgende ingrediënten voor lippen, ogen en huid. Kom maar op met die zonnestralen.


SUN EFFECT BRONZING POWDER DUO
Om meteen maar met de deur in huis te vallen: Bronzing Powder Duo (€ 30,55) is de topper uit de collectie. Deze matte bronzer gecombineerd met een zachte metallic illuminator is ideaal voor het benadrukken van een gebruinde huid of voor een warme, gouden gloed op de wat lichtere delen van het gezicht. Fijn: toegevoegde vitamines C en E zorgen voor de broodnodige hydratatie en bescherming.

Advertisement - Continue Reading Below


TOPGLOSS STICK SUPERNOURISHING SUN EFFECT SPF 15
Intensieve verzorging. Bescherming tegen UV-straling. Subtiele glow. Deze Topgloss Stick (€ 20,60) has it all. Het geheim? SPF 15 én herstellende Argan olie, appelzadenextract en kamille-olie. Hij is verkrijgbaar in een neutrale nude-tint, zodat-ie ook perfect kan worden gebruikt als basis onder een andere lipstick. Fan van een wetlook op de lippen? Collistar brengt ook twee nieuwe kleuren uit van de Supergloss Sun Effect met SPF 15 (€ 17,80); pastel en sand.

Meest gelezen


SUN PROTECTION FOUNDATIONS
Compact Tanning Cream – de geniale foundation met zonverzorging – heeft er een nieuw zusje bij; Compact Tanning Powder (€ 28,35). Voor een egale huid met een gebronsde zomergloed én optimale bescherming tegen de zon. Bijzonder goed voor de gecombineerde en de vette huid.


MASCARA DESIGN
Last but not least – en totaal buiten de Sun Effect collectie om – tippen we graag nog even Collistars nieuwste hit voor de ogen; Mascara Design (€ 23,90). Dit is hoe ‘ie werkt: een melange aan glycolproteïnen – gewonnen uit gist – werkt op het proteïnecomponent van de wimpers. En dat zorgt dan weer voor een geleidelijke verdikking. Klinkt goed, non?


Medio mei ligt dit make-upfestijn in de schappen.


De zomer 2011-make-upcollectie van Topshop al gezien? >