Zien: Leighton Meester voor Vera Wang

Opzij, opzij voor Leighton Meester. Na Missoni schittert de actrice nu ook in de campagne voor Vera Wangs nieuwste parfum Lovestruck.

Het kleine scherm heeft Leighton Meester al veroverd. Nu, net als Gossip Girl-collega Blake Lively, de modewereld nog. En dat lijkt haar aardig te lukken. Na de zeer geslaagde campagnekiekjes voor modehuis Missoni, is Leighton nu het gezicht van Vera Wangs nieuwste geur, Lovestruck.

 

Nog meer Gossip Girl-kijkvoer: Blake voor Chanel >

 

MEESTER BOVEN MEESTER
In de zoete campagne, geschoten door Carter Smith, zien we Blair, uhm, Leighton op een brandtrap in een lange strapless jurk van Vera Wang met heur haar licht zwiepend in de wind. Dit terwijl onder haar een appetijtelijk manspersoon prijkt die met een bos bloemen naar boven probeert de kruipen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De 25-jarige actrice zal bovendien ook nog in een commercial van de geur schitteren. Wanneer die op de buis verschijnt is echter nog niet bekend.


Nog even nagenieten: het sprookjeshuwelijk van William & Kate >


Ontwerpster Vera Wang is in ieder geval in haar nopjes met Leighton. ‘Wanneer ik mensen hoorde zeggen: ‘Ik wil op haar lijken’, wist ik dat we precies goed zaten’, jubelt Wang op WWD. ‘Er is niets beters dan de mening van de klant op straat en in de winkels.’


Lovestruck ligt vanaf augustus in de schappen.