Salma Hayek beautylijn

Salma Hayek brengt een eigen beautylijn uit: Nuance by Salma Hayek.

Vanaf augustus wordt beautyland gebombardeerd met de nieuwe beautylijn van Salma Hayek. De Mexicaanse schone liep al tien jaar met het plan rond, en nu het moment is eindelijk daar. De actrice slash - tijdelijke - chemicus wilde een lijn creëren die de geheimen van haar grootmoeder eren. Het resultaat: een volledige beautylijn, met crèmes vol ingrediënten uit grootmoeders boekje. Bijvoorbeeld rozenwater en tepezcohuite – een plant uit het verre Mexico.

Advertisement - Continue Reading Below

BETAALBARE NUANCE
Salma wilde producten maken die behalve kwaliteit ook toegankelijk zijn voor iedereen. De producten worden verkocht voor een betaalbaar prijsje, en dat klinkt ons als muziek in de oren.

Sisley brengt een zomer 2011-collectie
uit >

CONTROLFREAK
De Golden Globe-winnares was vaak aanwezig in het lab, gewapend met een lijstje ingrediënten en notities. Alles moest gemengd worden zoals zij het wilde. ‘Ik ben een beetje een controlfreak, en absoluut niet makkelijk. Wonderbaarlijk genoeg is iedereen geduldig met me geweest’, aldus Salma Hayek.

Nog een paar maandjes wachten tot we onszelf kunnen omtoveren tot een beauty goddess, net als Salma Hayek. De beautylijn Nuance bevat werkelijk alles wat ons beautyhartje begeert: producten voor haar, make-up en lichaam. Prijzen liggen tussen de € 5 en € 20.

Gerucht is, dat Alexander Wang werkt aan een parfum? >