Parfum: Paul Smith Rose Summer Edition 2011

Mogen we even voorstellen? Nóg een zomergeur van Paul Smith: Rose Summer Edition 2011.

Wie dacht dat de limited edition-geur Sunshine het enige is dat Paul Smith deze zomer in petto heeft, heeft het mis. Er is meer nieuws onder de zon. Ook van het topparfum Rose (voor het eerst uitgebracht in 2007) staat dit seizoen weer een op-en-top zomerse variant in de schappen.


HOE RUIKT ‘IE?
Hou je ook zo van de geur van pioenrozen? Dan zit je gebakken. De rieker die Paul Smith speciaal voor dit parfum liet kweken, komt qua geur het meest in de buurt van deze roossoort. De topnoot van Rose 2011 bestaat uit osmanthus en theeroos met een snufje aardbei. Yum. En goed in de mix met de topnoot van bergamot met fruitige noten van abrikoos en zwarte bes en de houtachtige basis van amber, witte musk en sandelhout.

Advertisement - Continue Reading Below


DESIGN
Leuk: de bekende flacon heeft ook een metamorfose ondergaan. De roos heeft een soort manga-achtige stijl gekregen. En de vloeistof een blij rozig kleurtje. Bekend grafisch designer Alan Aboud mocht losgaan op een bijpassende verpakking, et voilà: zie daar het ultieme zomerse cadeautje voor jezelf.


Ook de prijs is prima. Paul Smith Rose Summer Edition 2011 Eau de Toilette kost € 49 voor 100 ml.

 

Nog zo'n fijne zomergeur: Sun Eau de Soleil van Jil Sander >