Parfum: Douglas Hannant de Robert Piguet

We tippen graag goed geurende hoogstandjes onder de nieuwe zomerparfums. Vandaag op het program: Douglas Hannant de Robert Piguet.

De 7-delige luxe geurenlijn van wijlen haute couture designer Robert Piquet stamt al uit het begin van de twintigste eeuw. Amerikaanse ontwerper Douglas Hannant blaast nieuw leven in de tijdloze, vintage geuren van Piquet. Hoe? Door een extra geur toe te voegen aan het rijtje: Douglas Hannant de Robert Piguet.


HOE RUIKT ‘IE?
Het parfum is gebaseerd en geïnspireerd op eerdere geuren van Piguet en is warm en vrouwelijk. Hij opent met sinaasappelbloesem, peer, gardenia, tuberoos en heeft een warme basis van jasmijn, sandelhout en musk.

Advertisement - Continue Reading Below


Ook lekker zomers: Saharienne van YSL >

 

DESIGN
De luxueuze flacon van Douglas Hannant de Robert Piguet is identiek aan die van zijn zusjes: rechthoekig en eenvoudig, wat de beoogde klasse en kracht uitstraalt. Doordat het glas zwart is, is het witte label extra opvallend. Kortom: een ware upgrade voor de kaptafel.


Douglas Hannant de Robert Piguit koop je à € 79,50 voor 50ml eau de parfum , € 125 voor 100ml eau de parfum en € 245 voor 30ml puur parfum.


Kijk hier voor meer info en verkooptijd.