Candice Swanepoel voor Versace Bright Crystal

Bling, bling! Candice Swanepoel is het nieuwe boegbeeld van de welbekende – en bovendien zeer fonkelende – geur van Versace; Bright Crystal.

Na vijf jaar krijgt de meest succesvolle geur van Versace, Bright Crystal, een nieuwe campagne. Het nagelnieuwe gezicht voor de kiekjes is Victoria’s Secret-model Candice Swanepoel.

 

BRIGHT CRYSTAL
Versace is op dreef. Kondigde Donatella Versace en H&M vorige week nog een spannende samenwerking aan, nu speelt ‘t label zich in de kijker met een nieuwe campagne. Het aloude en zeer populaire parfum van ’t Italiaanse label, Bright Crystal, krijgt even een flinke boost.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Pssst… Mede-Victoria’s Secret-model Rosie Huntington-Whiteley gaat iets heul speciaals doen samen met Burberry >

 

En tja, met de Zuid-Afrikaanse Candice Swanepoel moet dat ongetwijfeld lukken. Gehuld in een glinsterende, zilveren jurk op een chaise longue kijkt de 22-jarige Candice verleidelijk in de camera. In haar handen natuurlijk ’t opvallende Bright Crystal-parfumflesje met gigantische diamant-vormige dop. Heerlijk Versace-ish dus.

 

Mario Testino schoot ’t plaatje en er staat zelfs nog een commercial met Candice op het program. Even geduld, deze kunnen we pas in de herfst verwachten.

 

Neerlands trots Saskia de Brauw schittert ook in een nieuwe Versace-campagne >