Burberry X Rosie Huntington

Burberry lanceert een nieuw parfum: Burberry Body. En aan de mooie Rosie Huntington-Whiteley de eer de geur aan de man te brengen via een stunning campagnefoto.

Geen eigen Burberry-lijn voor Rosie – zoals de geruchten de rondte deden. Het Britse mode- en beautyhuis had andere plannen met de Transformers-beauty: ze mag zich het nieuwe gezicht van het parfum Burberry Body noemen.

Creatief directeur van Burberry Cristopher Bailey, jubelde eerder al dat de actrice al tijden deel uitmaakt van de Burberry-familie, vooral vanwege haar natuurlijke schoonheid. ‘Rosies tijdloze stijl en schoonheid maakten het een natuurlijke keuze om haar te bombarderen als het eerste gezicht van Burberry Body.’ Aldus een enthousiaste Bailey.

Advertisement - Continue Reading Below

Liv Tyler is weer terug als boegbeeld voor Givenchy >

BURBERRY BODIES
En Bailey spreekt over ‘eerste’, omdat Burberry van plan is een iconisch portfolio van ‘Burberry bodies’ te creëren. Ieder jaar zal er dus een nieuwe beauty voor de lens van topfotograaf Mario Testino kruipen om zo zwoel – en ongetwijfeld schaars gekleed, alleen ’n Burberry-trenchcoat! – mogelijk op de kiek te gaan voor Burberry Body. Nog veel moois in ’t verschiet dus met dit parfum, dat het meest sensuele uit de Burberry-reeks belooft te worden.

Burberry Body is vanaf 1 september verkrijgbaar. Meer details over het parfum volgen snel.

Rosie Hunington ging ook uit de kleren voor D&G >