Parfumtip: Les Eaux - Biotherm

Verse topper onder de nieuwe zomergeuren: Les Eaux van Biotherm.

Less is more? More is more!’, moet het parfumteam van Biotherm gedacht hebben. Biotherm brengt niet één, maar vier nieuwe geuren in de vorm van een bodymist op de markt. Perfect voor een snel opfrismoment.

DAAR HANGT EEN LUCHTJE AAN
1. Romantische bui? In de roze fles zit Eau de Paradis, een warm doch fris luchtje. De ingrediënten: rood fruit en bessen, delicate bloemen en kostbaar hout.

2. De geelgekleurde Eau Vitaminée, met noten van citroen en grapefruit. Voor wie ’n (over)dosis vitamines kan gebruiken.

Advertisement - Continue Reading Below

3. Voor de lusteloze dagen is daar de oranje Eau d’Energie. Van de essentiële oliën van zonoveroten citrusvruchten, abrikoos en vitamine E schijn je een flinke dot energie te krijgen.


4. Voor de bloedhete zomerdagen (waar blijven ze eigenlijk?) heeft Biotherm de Eau Pure gecreëerd. Een bodymist vol sappige en dorstlessende vruchten als kiwi en limoen.

VOOR WIE?
Voor een ieder die van een zoete, doch frisse en lichte geur houdt.

HET DESIGN
Als het om design gaat, geldt hier voor Biotherm wel less is more. De langwerpige, glazen flacons van Les Eaux zijn door hun felle kleuren al een verschijning op zich. Naast de zilverkleurige dop is de fles rustig en eenvoudig.

Les Eaux koop je à € 43,57 voor 100ml. Klik hier voor de verkooppunten.

Nog zo’n lekkere rieker voor instant zomersferen: Burberry Summer 2011 >