Lancôme make-up najaar 2011

Met de kersverse 29, Saint Honoré-make-upcollectie van Lancôme wanen wij ons pardoes in het oude Parijs. Zoet roze, intens rood en herfstig bruin; daar kunnen we wel wat mee.

Een heuse femme fatale, dat is waar Aaron de Mey – de man achter Lancômes maquillage – deze herfst op doelt. Denk: smeulend rode lippen, flink omlijnde ogen en golvende lokken.

 

De nieuwste make-uplijn is geïnspireerd op het Franse adres waar het make-uphuis Lancôme in 1935 werd geboren: 29, Faubourg Saint Honeré. Vandaar dus die ietwat cryptische naam.

 

DE OGEN
Voor verleidelijke ogen smeren we volgens Lancôme dit najaar met diep zwart, smokey grijs en zacht bruin. Gemixt met een vleugje roze heb je die perfecte Parijse look zo te pakken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

In het knappe doosje Les Oeillades werden de vier must-have kleuren gestopt, waarmee je binnen no time knallende kijkers creëert. Niet voor muurbloemjes dus. Tip: Wanneer je de oogschaduw ietwat vochtig maakt, krijg je nóg intensere kleuren.

 

Ook Chanel komt dit najaar met knappe maquillage >

 

DE WANGEN
Speciale aandacht is er dit najaar voor de koontjes. In het doosje Maison Lancôme zit de nieuwste blush verstopt die eigenlijk te mooi is om te gebruiken. De verschillende kleuren – licht- en donkerroze, perzik en zacht bruin – zijn gegoten in een tekening van de Eiffeltoren met huize Lancôme en een antieke lantaarnpaal op de voorgrond.

Meest gelezen

 

‘Als een vintage postkaart van Parijs eind jaren ‘40’, zoals het make-uphuis het romantisch omschrijft. Ieder bleek huidje wordt direct opgefleurd.

 

Zien: Emma Watson in actie voor Lancôme >

 

DE LIPPEN
Nekken verdraaien plotsklaps wanneer de lippen gestift worden met Le French Touch Absolu. De nieuwste lipjuweeltjes van Lancôme liegen er niet om. Bloedrood, karmijnrood en provoceren rouge; voor iedere mond wat wils.

 

Het nieuwe ingrediënt, Pro-Xylane, voedt de lippen en geeft ze bovendien extra volume. Angelina Jolie, eat your heart out.

 

De 29, Saint Honoré-make-upcollectie van Lancôme is vanaf midden augustus verkrijgbaar.