YSL make-up najaar 2011

Een flinke dot blauwe oogschaduw hier, een felrood gestifte lip daar: Yves Saint Laurent dompelt de najaarsmake-up in alle kleuren van de regenboog.

Een snikhete met bloemen bezaaide binnentuin, dat is waar Yves Saint Laurents make-up artiest, Lloyd Simmonds, voor de a/w 2011 make-upcollectie aan dacht. Verbannen zijn die gure, koude herfstdagen en maak plaats voor tropische sferen. Wij doen maar al te graag mee.

 

Zien: de fonkelnieuwe najaarsmake-up van Chanel >

 

DE OGEN
Opvallende ogen zegt u? Geen probleem met de Ombres 5 Lumières. In het welbekende gouden doosje van YSL zitten – zoals de naam al zegt – vijf oogverblindende kleuren verstopt waardoor kijkers van meters ver te spotten zijn. De kleurencombi van aquagroen, violet, donkerpaars, aubergine en donkergroen is wat ons betreft een schot in de roos. Doe als Yves Saint Laurent en mix een paar van de opvallende kleuren voor gedurfde blikvangers.

Advertisement - Continue Reading Below

 

DE WANGEN
Een flets huidje in de herfst slash winter van een flinke dot kleur voorzien? Ga in de weer met de Blush Radiance. Deze half-matte, half-glanzende blush voorziet je koontjes van precies genoeg glinster en er valt eindeloos te mengen. Zo zijn er zes verschillende doosjes en twaalf verschillende tinten. Een foutloze blos creëren was nog nooit zo simpel.

 

Met de nieuwe make-upcollectie van Lancôme waan je je pardoes in Parijs >

 

DE LIPPEN
Va-va-voom! Die sexy pruil is binnen handbereik met de Rouge Volupté Perle-lipsticks. Roder dan rood, suikerzoet roze, spannend paars... Wij zijn om. De zogenoemde siliconepolymeren zorgen er bovendien voor dat de lippenstift soepel over je lippen glijdt en een zwoele glans achterlaat.


De najaarsmake-upcollectie van Yves Saint Laurent ligt nu in de schappen.