Nieuw: Chanel Rouge Velvet

Crisis op de beurs? Dan worden de rokken langer en zijn de lippen gestift. Dit seizoen doen we dat met de nieuwe, matte Chanel Rouge Velvet-lippenstiften.

Gooi weg, die lipgloss. Het is mat wat de klok slaat bij Chanel met de nieuwe herfstcollectie Chanel Rouge Velvet.

AFGEMAT
Als het aan Chanel ligt, is elke vrouwelijke mond aankomend seizoen voorzien van een ferme laag lippenstift in een rood- of rozetint. Let wel: zonder glans, zonder glim, zonder glitter. Mat is wat de boventoon voert.

Er ligt ook 'n nieuw parfum van Chanel in de schappen: Chanel N°19 Poudré >

Advertisement - Continue Reading Below

De Chanel Rouge Velvet-collectie bevat elf nieuwe, matte exemplaren, variërend van bloedachtig rood tot poederig- of dieproze. En oi, wat zijn ze prachtig. De uiterst fijne parelmoerdeeltjes die in de stiften zijn verwerkt, voorzien de lippen van stralende, diepe tinten, die niet glimmen maar wel verzorgen.

MAT IN HET KWADRAAT
Naast een perfect verzorgde mond, mogen ook de nagels mogen niet vergeten worden (al hebben we daar Chanel nog nooit op betrapt). Heel toepasselijk bestaat de nieuwe Rouge Velvet nagellakcollectie uit een zachtroze, knalroze en vuurrode lak. Als finishing touch voorzie je de versgelakte nagels van een laag Top Coat Velvet, en, Hans Klok let op: ook de nagels zijn mat! Uw redactie heeft het tovermiddel mogen proberen en we zeggen één ding: meteen aanschaffen.

De Chanel Rouge Velvet-lippenstiften (€ 30) en lakken (€ 22) liggen vanaf 16 augustus 2011 in de schappen van de parfumerie.

Meer, meer, meer! Er ligt nog een nieuwe make-upcollectie van Chanel in de winkel >