Parfum: Dior J’adore Eau de Toilette

J’adore-liefhebbers, haalt uw hart op. Dior heeft een vers exemplaar aan de parfumlijn toegevoegd, Dior J’adore Eau de Toilette.

Dior J’adore behoeft geen introductie. Hij is goud, geurig en siert menig kaptafel. Maar Dior tapt graag nog even verder uit het J’adore-vaatje en zag ruimte voor een nieuw exemplaar – Dior J’adore Eau de Toilette.


HOE RUIKT ‘IE?
De Eau de Toilette is fris en zomers, met een pittig randje door een snufje gele mandarijn. Er verdwijnt een fors bloemenboeketje in het elixer, zoals de damascenaroos, ylang-ylang, sambacjasmijn en oranjebloesem. Laatstgenoemde wordt tijdens zijn korte bloeiperiode van twee tot vier weken als de wiedeweerga op de Tunesische Cap Bon-velden geplukt.

Advertisement - Continue Reading Below


Nog een geur met goede bloem: Kenzo’s Eau de Fleur de Yuzu >

DE FLES
Never change a winning team. Of nuja, een klein beetje dan. De flacon heeft zijn silhouet en herkenbare gouden ringen – verwijzend naar de kettingen van de Masaï – behouden, maar is een tikje langer en slanker geworden.

GOUWE OUWE
Met het Eau de Toilette bestaat het J’adore-repertoire uit vijf exemplaren. Zie je door de bomen het bos niet meer? Een kleine resumé van de oudere zusjes:

Meest gelezen

J’adore Eau de Parfum – De in 1999 uitgebrachte eerste versie van J´adore. Ingrediënten: mandarijn, rozen, hout en musk.

J’adore L’or – Het luxepaardje van de J´adore-lijn. Hij is luxe, oriëntaals en een tikkeltje sensueel. Ingrediënten: meiroos, jasmijn en patchoeli.

J’adore de L’eau – De lichtste versie in het J´adore-oeuvre. Ingrediënten: magnolia, citrus en gardenia-bloemen.

J’adore L’absolu – Net ietsje gewaagder. Centraal bij L’absolu staan de bloemen. Ingrediënten: ylang-ylang, jasmijn, rozen en noten.

Al gezien? De million-dollar-baby van Martin Katz en DKNY >