Aveda make-up najaar 2011

Dompel jezelf onder in edelstenen met Aveda’s herfstige make-up collectie Jewels of the Earth.

Een flinke dot goud hier, een spettertje rood daar. De Jewels of the Earth Collection van Aveda is niet bepaald voor grijze muisjes. Deze keer werden de mooimakers gebaseerd op de krachtige kleuren van edelstenen. Smullen!

 

JUWEELTJES
‘De collectie vormt een pallet van rijke, intense kleuren’, vertelt Janell Geason, Aveda make-up artist, in de persverklaring.’ ‘Metallic, fluweelachtige en donkere kleuren reflecteren diepte en nachtelijke elegantie. De looks laten een sombere, antieke en artistieke sfeer zien met een touch magie.’ Klinkt interessant, non? Het beste: alle Aveda-producten bestaan immer uit organische ingrediënten en worden met 100% windenergie geproduceerd.

Advertisement - Continue Reading Below

 

DE OGEN
De zes Aveda Single Eye Colors zijn gemaakt op basis van een zachte, talkvrije formule en zonder olie. Geen smudgy ogen aan het einde van de dag dus. Door de toegevoegde bloemenwas kun je de oogschaduw bovendien eenvoudig opbrengen en mengen.


DE LIPPEN
Vliegensvlug volle lippen? Aveda’s Nourish Mint Smoothing Lip Colors belooft een pruil waar je ‘u’ tegen zegt. De formule met satijnglans bevat planten- en fruitwaxes om de lippen zachter en, daar is ‘ie, voller te maken. De lipsticks verminderen bovendien fijne droogtelijntjes en hydrateert de lippen.