Kate Moss voor Rimmel London

Komt dat zien! Kate Moss steelt wederom de show in een nieuw filmpje voor Rimmel London.

Meest gelezen

Kate Moss laat nogmaals zien dat een commercial ook heul vermakelijk kan zijn. Dit keer dromen we weg bij een fonkelnieuwe film van het topmodel voor The Kate Moss Make-Up Collection for Rimmel London. Juist ja, haar eigen maquillagelijn voor het Britse merk. En het model doet rocker-hubby Jamie Hince eer aan. Kate gaat namelijk in het nieuwste spotje flink uit haar bol met een Union Jack-gitaar en de Britse band The Vaccines.

Advertisement - Continue Reading Below

 

John Galliano, de ontwerper van Kates trouwjurk, is schuldig bevonden! >

 

RIMMEL LONDON ♥ KATE
Rimmel London en Kate Moss zijn al zo’n tien jaar een heus dreamteam. De laatste tijd werkten de twee aan een door Kate ontworpen make-upcollectie. De lijn bestaat uit zes bonte lipsticks in felrood – Kates favoriet –, roze, oranje, en paars. Ook kunnen we ons binnenkort te buiten gaan aan oogschaduws en mascara’s van Kates hand. Hebben!

Meest gelezen

 

‘Mijn doel voor deze lijn was om echt een easy to wear-collectie en klassieke kleuren te maken waar ik altijd al van hou,’ jubelt Kate in de persverklaring. ‘Van felrood, tot zachtroze en nudes. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Ook was het voor mij erg belangrijk dat de producten makkelijk te dragen zijn.’ Klinkt als muziek in de oren.

 

Om haar knappe creaties aan te prijzen schittert het 37-jarige model in een Rimmel London-filmpje van maar liefst vier minuten. Bekijk ‘m hieronder!