Dolce & Gabbana - The One Lace Edition

Nieuw seizoen, nieuwe geuren. Dolce & Gabbana luidt de herfst sensueel in met The One Lace Edition.

'Never change a winning team, maar een beetje variatie kan nooit kwaad,’ dachten de heren Dolce & Gabbana. Speciaal voor de herfst en winter van dit jaar hulden ze hun befaamde parfum The One in een sensueel jasje.

Voor The One Lace Edition liet het designerduo zich overduidelijk inspireren door zwart kant en lingerie. Op het welbekende, rechthoekige The One-flacon met gouden dop, hebben de ontwerpers voor de limited edition flink met flink wat kant uitgepakt ter bevordering van zwoele looks.

Advertisement - Continue Reading Below

Voor om de nek: Shirley by Chloé, een solid parfum-ketting >

THE ONE LACE EDITION
Ondanks de verandering van naam en flacon, ruikt het parfum nog als vanouds. Met lychee, bergamot, perzik met honing, Jasmijn en vanille als hoofdingrediënten is het riekertje romantisch, warm en een tikkeltje bloemig. Om de geur een zachte en sexy afronding te geven, voegden ze nog wat noten Madonna Lily, amber en extracten van pruimen toe. Klinkt goed.

Meest gelezen

SCARLETT JOHANSSON
Zeg je sensueel en sexy, dan zeg je Scarlett Johansson. Ook het Italiaanse designerduo is dat niet ontgaan en zo bombardeerden ze de dazzling actrice én muze van het modehuis tot het gezicht van The One Lace Edition. Gehuld in een zwart kanten jurkje en bijpassend jaren veertig Hollywood glamour-kapsel schittert Johansson in de campagne van het parfum.

Oh-la-la, zijn Scarlett Johansson en Kieran Culkin een item? >

Hebben? De limited edition Dolce & Gabbana, The One Lace Edition is tot eind december verkrijgbaar bij de betere parfumerie à € 79 voor 50 ml.