Elisa Sednaoui voor Roberto Cavalli

Model slash actrice én peetdochter van Christian Louboutin Elisa Sednaoui is verkozen tot het gezicht van de gloedjenieuwe Roberto Cavalli-geurlijn.

Een prima keuze, lijkt ons zo. Want de Italiaanse Sednaoui kan niet alleen poseren als de beste – wat ze afgelopen voorjaar nog maar eens bewees met haar stunning campagnebeeld voor Giorgio Armani – ze is ook nog eens een bejubeld aanstormend talent op het witte doek. Zo speelde ze al in de Franse film Bus Palladium en zal ze binnenkort naast Vincent Gallo te zien zijn in David Manuli’s Italiaanse vertaling van The legend of Kaspar Hauser én in de film L’amour dure trois ans.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kijk mee naar Elisa Sednaoui's stylefile >


EN ACTIE!
Zoveel acteerskills komen op zijn zachtst gezegd goed van pas bij het opnemen van een commercial voor Cavalli, waarvoor filmregisseur Johan Renck al staat te popelen. Modefotograaf Steven Klein zal de Cavalli-printcampagne op zich nemen.


‘Elisa heeft iets dierlijks,’ verklaart Roberto Cavalli, meester in de panterprint, zijn keuze. ‘Ze is enthousiast, enorm sexy met een geweldig lijf en hypnotiserende ogen.’ Elisa zelf is het daar roerend mee eens. In een persbericht laat ze weten: ‘Net als het Huis Cavalli, voel ik me van binnen een tijger.’ Wwrooaahr.


Februari 2012 ligt de Roberto Cavalli-geurlijn in de schappen.

 

Meer weten over Roberto Cavalli, de designer? Lees ELLE.nl's designer ABC >