Geurnieuws: Kate Moss & Tom Ford

Sniffer-de-snif. Kate Moss lanceert een fonkelnieuwe geur voor jongere meiden en Tom Ford werkt in het geniep aan een parfumcampagne.

Met Kerst en Sinterklaas in aantocht kunnen de luchtjes weer aangesleept worden. Slim van Kate Moss dus om een nieuw parfum de markt op de slingeren. Het parfum werd Lila Belle gedoopt – naar Kates dochter Lila Grace – en is bedoeld voor jonge meiden. In de mix zitten dan ook zoete, bloemige noten als mandarijn, fresia, witte lelie en jasmijn.

 

Pssst… Kate Moss heeft ook een gloednieuwe, eigen Rimmel-collectie >

Advertisement - Continue Reading Below

 

FORD, TOM FORD
Bezige bij Tom Ford kan meer dan alleen ontwerpen. Zo brengt de 50-jarige Amerikaan ook flink wat tijd door achter de lens. Dit keer reisde Ford af naar de villa van interieurontwerper Arthur Elrod in Palm Springs om aan de fonkelnieuwe parfumcampagne te werken. En dit is niet zomaar een villa. Het befaamde optrekje werd in 1968 ontworpen door John Lautner en heeft onder andere een zestig meter brede woonkamer met een betonnen koepel die bestaat uit een grote bloem.

 

Begint er een belletje te rinkelen? Kan. In het ‘bescheiden’ optrekje werd in 1971 de James Bond-film Diamonds are Forever geschoten. En laat Tom Ford nou net de pakken voor de aanstaande James Bond-rolprent ontwerpen…

 

Wij kijken al uit naar de ongetwijfeld spectaculaire plaatjes.