Iggy Pop voor Paco Rabanne

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Oude rockert Iggy Pop is het gezicht van Paco Rabanne’s nieuwste geur.

Oké, oké, een compleet vreemde is Iggy – in ’47 geboren onder de naam James Newell Osterberg – niet voor de modewereld. Eerder leende hij zijn niet geheel onopvallende voorkomen voor een samenwerking met Versace en luxe warenhuis Barneys. Maar dat Paco Rabanne de beste man nu strikte als gezicht voor haar nieuwe parfum Black XS L’Excès is toch best lollig.

 

Kijk mee naar Paco Rabanne s/s 2012 >

 

Advertisement - Continue Reading Below

Wat er in de modewereld gebeurt houdt-ie altijd goed in de smiezen, zo vertelde Iggy in 2010 nog in een interview met Telegraph. ‘Drie of vier keer per jaar ga ik door alle magazines heen en doe ik research op internet en denk dan ‘Oké, dit is wat Alexander McQueen dacht hierover’ en ‘Oké, dit is de man die die glittery shit doet bij Balmain’. I know these things.’ Aldus de Amerikaanse zanger.

Meest gelezen


SANTA POP
Ook Galeries Lafayette uit haar liefde voor Iggy Pop. Hij speelt namelijk een – hysterische – hoofdrol in de befaamde kerstcampagne van het luxe warenhuis. Denk: leren broek, glimmende kerstmuts, ontbloot bovenlijf én glittergitaar. Jingle all the way!

 

Nog even over Paco Rabanne Black XS L’Excès. De geur komt in een heren- én damesvariant en ligt begin 2012 in de parfumschappen.

 

Hebben: de ring slash ketting van Marc Jacobs’ Daisy-parfum >