Marilyn Monroe-gezichtscrème

Een huid zo gaaf als die van Marilyn Monroe, het ligt nu binnen ieders handbereik. Tenminste, als we de mensen van Erno Laszlo moeten geloven, de skin care company opgericht door Marilyns dermatoloog.

Ooit – op het hoogtepunt van Marilyns carrière – creëerde Laszlo het helende zalfje pHormula 3-9 speciaal voor de actrice. Het hielp een litteken op haar buik te verminderen. En nu, jaren later komt het bedrijf met – naar het schijnt – nog zo’n op Marilyn geïnspireerd wondermiddel: Morning Beauty Rescue.

 

MY WEEK WITH MARILYN

Goeie timing, nu Marilyn weer trending topic is in de aanloop naar de docu My Week with Marilyn, die in januari in de Nederlandse bioscopen draait. Wat Morning Beauty Rescue zoal doet? Herstellen en hydrateren, met als resultaat een vlekkeloze, egale huid. Hoe? Daar zouden ingrediënten als vitamine E en collageen stimulerende parels voor zorgen. Het zal ons benieuwen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

In januari wordt de crème gelanceerd in luxe warenhuis Nordstrom en in maart ligt-ie ook bij Bergdorf Goodman en Saks Fifth Avenue. Voorlopig kunnen we in Nederland dus helaas alleen nog dromen van een huidje als die van deze godin van het witte doek. Eén lichtpuntje: de webshops van Nordstrom en Saks Fifth Avenue verzenden ook naar Nederland. Met een beetje mazzel komt-ie daar ook in het assortiment.

 

Heet van de naald: Lady Gaga komt in 2012 met een parfum, genaamd… Monster >