Nieuw parfum: Viktor & Rolf Spicebomb

Feest! Viktor & Rolf komen begin 2012 met een fonkelnieuwe mannengeur, genaamd Spicebomb.

Sinds het eerste spritzje Flowerbomb in 2005 zijn we verslaafd aan de heerlijk riekende parfums van Viktor & Rolf. Goed nieuws dus voor het mannelijke volk, want Viktor Horsting en Rolf Snoeren komen begin 2012 met de nieuwe mannengeur Spicebomb. Jawel, de mannelijke versie van Flowerbomb. Hmm… we zijn jaloers.

 

SPICEBOMB
Zoals de naam al verklapt is het nieuwe reukwater kruidig met een oriëntaalse touch. Zo zitten er onder andere noten van rode pepers, tabak, grapefruit en vetiver (een grassoort uit India) in.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Tip voor de feestdagen: het Jersey-parfum van Chanel >

 

‘We waren jaloers op al die vrouwen die Flowerbomb hadden’, verklapt Viktor Horsting aan WWD.’ We wilden onze eigen bomb.’ Rolf Snoeren maakt af: ‘We vonden dat als bloemen de hoofdnoten waren in de vrouwelijke geur, kruiden het mannelijke tegenovergestelde was.’

 

Het nieuwe flesje is dan ook de zwarte, stoerdere versie van het roze granaatachtige ontwerp van Flowerbomb. De 22-jarige knappe kop Sean O’Pry mag de nagelnieuwe geur in campagnes aan gaan prijzen. En kijk, da’s weer fijn voor de vrouwelijk helft.


Spicebomb van Viktor & Rolf ligt begni 2012 in de schappen. De 90 ml- en 50-ml-flesjes van Spicebomb gaan respectievelijk voor z’n € 70 en € 56 op de markt. Ook wordt er een reeks verzorgingsproducten gelanceerd, zoals een aftershave en douchegel.