Tom Ford nagellak

Snoep voor je nagels, die nieuwe nagellakjes van Tom Ford. En met namen als Bitter Bitch, Naked en African Violet zijn wij meteen hooked.

Jep, de nagelnieuwe make-upcollectie van Tom Ford is om te smullen. En ja, de hebberigmakende mooimakers zijn niet in Nederland te koop. Maar… via een omweg kun je tóch je slag slaan. Daarover zometeen meer. Laten we eerst even watertanden bij de nieuwste lakjes van de Amerikaanse ontwerper.


KNAPPE NAGELS
Hops, op de nagels ermee. Tom Ford lanceert zo vlak voor de kerstdagen een bups zeer goeie lakken. Ze schijnen zacht als satijn te zijn en och och, die kleuren. Wij kieperen onze portemonnee zo om.

Advertisement - Continue Reading Below


Pssst…Gaat Tom Ford voor H&M aan de slag? >

 

Tom Ford mixte maar liefst zestien nagellakken voor ‘elke stemming en outfit’. Van neutrale kleuren als Mink Brulee en Naked tot opvallend rood en roze als Toasted Sugar en Bitter Bitch (tien plus voor de namen).

 

‘Als het op beauty aankomt, hebben de kleinste details de grootste impact’, mijmert Tom Ford aan de Telegraph. ‘Perfect gelakte nagels maken een look helemaal compleet.’ Amen.
Sla aan het lakken dus, met die kleuren van Tom. Hoe? Surf naar de website van het Britse warenhuis Selfridges en kies jouw favoriete Tom Ford Beauty-producten. Bel vervolgens naar Selfridges en geef je bestelling door. Toi-toi-toi!