Calvin Klein-make-up update

Wij hadden het al vroeg in de smiezen, maar nu is er dan eindelijk meer nieuws over de make-uplijn die Calvin Klein voor het eerst sinds tijden op de markt brengt. Waaronder stunning campagnebeeld met o.a. Lara Stone en Abbey Lee Kershaw.

Calvin Klein is weer een stap verder in het realiseren van een compleet lifestyle brand met CK. Lingerie, jeans, parfums; you name it en het bestaat. En binnenkort kan er ook kleurrijke make-up aan dat rijtje worden toegevoegd.
 
UNISEX
De collectie – luisterend naar de naam CK One Color – bestaat uit maar liefst 130 items en zal voor designer begrippen voor zachte prijsjes over de toonbank gaan (vanaf € 9,70). Er is keuze uit concealers en foundations, bronzers, blush, mascara’s, oogschaduws, lipgloss en lipsticks. Multitasken staat centraal bij CK One Color. Dat verklaart o.a. de 3 in 1 Face Make-up – een serum, primer en foundation in één. Geinig: Calvin Klein beoogt een unisex approach to beauty. Zou door CK de man nu ook definitief aan het make-uppen slaan?
 
Helaas staat Nederland niet op het lijstje met landen die voorrang krijgen. In het najaar van 2012 kunnen wij pas onze slag slaan.

Advertisement - Continue Reading Below