Parfum: DKNY Sweet Delicious

Zoetigheid zonder de bijkomende slechte suikers. Klinkt onmogelijk? Niet voor DKNY. Het mode- en beautylabel komt met drie nieuwe parfums die geuren naar cupcakes, meringues en macarons. Yum!

Limoentaart, rozenmarsepein, macarons, limoencrème en nog veel meer zoetigheid; zoetekauwen kunnen hun geluk niet op met het nieuwe parfumtrio van DKNY, genaamd Sweet Delicious.

     
SWEET DELICIOUS TART KEY LIME
De groene versie, genaamd Sweet Delicious Tart Key Lime, doet denken aan een limoentaart en bevat dan ook een flink limoen-akkoord, in combinatie met een royale hoeveelheid sinaasappelschil, bergamot, mandarijn en neroli. DKNY voegde daar – als kers op de taart – nog een vleugje basilicummacaron en gember, gewikkeld in vrouwelijke violetblaadjes aan toe.

Advertisement - Continue Reading Below

        
SWEET DELICIOUS PINK MACARON
Het water loopt je al in de mond bij het zien van een stel gekleurde macarons? Dan ook zeker bij het ruiken van de Pink Macaron-telg uit de Sweet Delicious-familie. Een mix van nectarine en kumquat, ondergedompeld in een badje van granaatappel en gerold in een rozenmarsepein-noot met een vleugje bloemblaadjes, dat is Pink Macaron.

   
SWEET DELICIOUS CREAMY MERINGUE
Tot slot is er nog de Creamy Meringue-geur, bestaande uit een citrusmix van limoencrème, bergamot en een heerlijk ‘crêpe Suzette’-akkoord. De gele fresia in combinatie met een melange van plumeria, passiebloem, droog cederhout en witte amber maken de geur af.

  
De drie nieuwe parfums zijn nu exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor € 37,50 voor 50 ml.

      
Meer smakelijk parfum: Jil Sander - Sun Sorbet