Spijkers en Spijkers X Elnett

Voor een feestelijke noot op de kaptafel: de Elnett limited fashion edition by Spijkers en Spijkers.

De gezusters Spijkers en Spijkers zijn niet vies van een commerciële samenwerking op zijn tijd. Brillen voor Specsavers, de V-Dress voor Bavaria en vanaf mei in de schappen: Elnett-haarspray voorzien van 'n illustratie van de hand van Truus en Riet.

 

Zo ziet-ie eruit; de Bavaria V-Dress van Spijkers en Spijkers >

 

THE GOLDEN GODDESS

Ieder jaar lanceert L’Oréal Paris een uniek design van The Golden Goddess, zoals Elnett wereldwijd bekend staat, ontworpen door een toonaangevende modeontwerper. Waarom de keus dit keer op de Arnhemse tweelingzussen viel? Spijkers en Spijkers halen veel inspiratie uit art deco-invloeden uit de jaren twintig. Met onafhankelijke, iconische vrouwen uit die tijd als muzes (denk: actrice Louise Brooks en schrijfster Dorothy Parker), hebben de ontwerpsters zelfstandigheid en het najagen van dromen hoog in het vaandel staan. Iets waar L’Oréal Paris zich perfect in kan vinden.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Eén en één is twee en ziedaar: de Elnett limited fashion edition by Spijkers en Spijkers voor de toonaangevende lak, die al zo’n vijftig jaar favoriet is onder professionals. Hebben? Ze zijn verkrijgbaar vanaf mei, voor € 5,49 (250ml) en € 2,99 (75ml).

 

Al gezien? De SIS Spijkers en Spijkers a/w 2012-collectie >