Shoptip: Philosophy

Sinds kort verkrijgbaar in Nederland: heerlijke smeersels van Philosophy.

Nog niet bekend met Philosophy? In 1996 richtte de Amerikaanse Cristina Carlino deze huidverzorgingslijn op. Haar missie: producten op de markt brengen die voor hetzelfde effect veroorzaken als behandelingen van een dermatoloog. Kon je vroeger enkel een peeling bij de schoonheidsspecialist of dermatoloog krijgen, Philosophy bracht als eerste peelingproducten op de markt voor thuisgebruik.
   
HOOP IN EEN POTJE
Ruiken naar Vanilla Birthday Cake of in een bad stappen met de dampende geur van Raspberry Sorbet? Kan! Philosophy staat bekend om haar grappige en zoete namen, waar je spontaan hongerig van wordt. En hebberig. Ook opvallend: de filosofische, inspirerende teksten op de felgekleurde flacons. Echte faam verwierf het merk met Hope in a jar, de intensief hydraterende gezichtscrème die wonderen belooft te verrichten en geschikt is voor ieder huidtype.
   
Geef je huid een grote voorjaarsschoonmaak >
   
PHILOSOPHY @ NEDERLAND
Enfin, tot zover de geschiedenisles, terug naar het heden. Tot voor kort was een retourtje Engeland of Amerika een vereiste om Philosophy-aankopen te doen, maar daar heeft Coty verandering in gebracht. De beautygigant bracht het merk naar de Lage Landen en sinds februari zijn de verrukkelijke smeersels o.a. te koop bij Skins en de webshop van Ici Paris XL.
   
Pssst... Nog geen moederdagcadeau? Philosophy heeft een drietal giftsets met een riante fles shampoo- douche- en badgel en een bijpassende lipgloss in een suikerzoete verpakking á € 29,95. Succes gegarandeerd.
   
Smeer je bruin: top 3 bruiningscrèmes 2012 >

Advertisement - Continue Reading Below