Jessica Chastain voor YSL

It’s a done deal: actrice Jessica Chastain is het gloednieuwe gezicht voor Yves Saint Laurent.

Het leventje van de in California geboren Jessica Chastain is allesbehalve vervelend. Na een indrukwekkende televisiecarrière (ER, Close to Home, Law & Order), timmert ze ook op filmgebied niet onverdienstelijk aan de weg. Vorig jaar speelde ze nog in een whopping zeven films, met als kroon op haar harde werk een Gouden Palm voor de film The Tree of Life op het Cannes Filmfestival. Dit jaar doet ze de stem van Gia – een showbizz-panter – in de animatiefilm Madagascar 3: Europe's Most Wanted. En speelt ze in Zero Dark Thirty en het misdaaddrama Lawless, die naar verwachting hoge ogen gaat gooien.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Dol op rode lopers: Jessica Chastain en andere celebs @ de CFDA Awards 2012 >

 
DAAR KAN NOG MEER BIJ
Agenda vol, zou je denken. Maar hé, als Yves Saint Laurent je belt met de vraag of je ambassadrice wilt worden van haar nieuwste parfum, dan zeg je natuurlijk volmondig ja. En zo geschiedde. De betreffende geur is Manifesto, die in september in de Europese parfumschappen staat.

 
Wat voor Yves Saint Laurent de doorslag gaf was Jessica’s ‘subtiele kracht, haar stralende charme en free mind,’ aldus Stephan Bezy, international general manager van YSL Bauté bij L’Oréal volgens WWD. Zodra het campagnebeeld uit is, vind je het natuurlijk hier.