Zien: Julia Roberts voor Lancôme

Lancôme’s vaste boegbeeld, Julia Roberts, is het hagelnieuwe gezicht van het parfum La Vie Est Belle. En dat verdient natuurlijk een klapper van een commercial.

Parfums en korte films; ’t lijkt een trend. Zo werkte Gucci met actrice Blake Lively aan een korte prent voor de nieuwe geur en ook Calvin Klein liet hun nieuwe boegbeeld Alexander Skarsgård opdraven voor een filmpje. En tja, dan kan de Oscarwinnende Julia Roberts natuurlijk niet uitblijven.

 

LA VIE EST BELLE
De 44-jarige actrice is sinds 2009 het gezicht van beautymerk Lancôme en mag dit jaar het kersverse reukwater La Vie Est Belle aanprijzen. Het nieuwe parfum heeft noten van iris, jasmijn, Tunesische oranjebloesem, Indonesische patchoeli, vanille, tonkabonen, praline, zwarte bessen en peer in zich. ‘The only person that could embody this kind of joyful femininity, this woman that could be all women at the same time – in their honesty, truth and diversity – is Julia Roberts,’ lichtte Youcef Nabi, directeur van Lancôme International, de keuze aan WWD toe. Poeh, steek die maar in je zak.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Nog meer kijkvoer: Nicole Richie voor Macy’s >

 
De commercial, pardon; korte film, werd geschoten door Julia’s voormalige Mirror Mirror-regisseur Tarsem Singh en moet een ‘sprookje van de moderne tijd’ voorstellen. Bekijk het resultaat hieronder.

 
JULIA ROBERTS X LANCÔME LA VIE EST BELLE