Zien: Carine Roitfeld voor MAC behind the shoot

Komt dat zien, komt dat zien. Carine Roitfeld vertelt over haar kijk op make-up tijdens een behind the shoot-filmpje van haar collectie voor MAC.

Carine is all over; gisteren meldden we al dat Carine Roitfeld haar nieuwe tijdschrift CR Fashion Book fiks aan het pluggen is met beeld en een vers filmpje, nu verschijnt er weer een video van de hoofdredactrice. Ditmaal staat de Française voor de camera om ons meer te vertellen over haar make-up lijn voor cosmeticagigant MAC.

 

TIRED BUT SEXY
In het zwart-wit-filmpje is Carine te zien in een satijnen japon en praat ons bij over haar make-up en de lijn voor MAC. ‘Beauty is about a small accident, not totally perfect, like my hair. Make-up for me is a bit like protection’, vertelt ze met een smeuïg Frans-Engels accent. De voormalige hoofdredactrice van Vogue vindt het ook geen probleem om haar mascara te laten zitten tijdens het slapen. Want, zegt ze ‘when you wake up, your eyes look tired but sexy’.  

Advertisement - Continue Reading Below

 

De collectie van Carine voor MAC bestaat uit zwart en veel naturel tinten. Denk: een nude lippenstift, die naar eigen zeggen delicous ruikt, een gitzwarte volume mascara, een nude nagellak en een oogschaduw paillet in vier natuurlijke tinten. De collectie ligt vanaf 5 september wereldwijd in de schappen van de MAC-winkels. Benieuwd? Kijk hieronder het filmpje.

 

Meer kijkvoer: Chanel Rouge Allure >

 

CARINE ROITFELD VOOR MAC - BEHIND THE SHOOT