Kijkvoer: L’Óreal Hairspray Confessions

De lak van de sterren, de ster onder de lakken. Juist: L’Óreal Elnett brengt een serie filmpjes uit, met in de hoofdrol: fashion-insiders.

Wie heeft Elnett van L’Óreal nou niet op de kaptafel staan? Reden genoeg voor de beautygigant om meer te weten te komen over de golden can. Zodoende onderwerpt Harpers Bazaar- redacteur Derek Blasberg verschillende lieden uit de modewereld aan een pittig vragenvuur. L’Óreal komt elke week in september met een nieuw filmpje. Model Coco Rocha bijt het spits af en mode-icoon Iris Apfel neemt het stokje over.

Advertisement - Continue Reading Below

 

COCO IN DE BIECHTSTOEL
In het filmpje zie je een vrolijke Coco die de deur opent voor Derek Blasberg. Ze neemt plaats aan haar kaptafel en is druk bezig met heur haar in de krul te zetten, waar af en toe (uiteraard) een flinke spritz Elnette overheen gaat. Het Canadese supermodel biecht onder andere op dat Coco niet haar echte naam is en wat haar meest exotische locatie is waar ze ooit is geweest. Leuk detail: volgens Coco gebruikt iedereen backstage Elnette. Zelfs stilisten die voor andere bedrijven werken, verpakken sneaky de gouden bus, zodat niemand het opmerkt. De boefjes.

Meest gelezen

 

Sounds interesting right? Bekijk hier onder zelf het eerste filmpje van L’Óreal met Coco Rocha.

 

Zien: Julia Roberts voor Lancôme >  

 

L'ÓREAL HAIRSPRAY CONFESSIONS EPISODE 1: COCO ROCHA