Beautytips van modellen

Dat glanzende haar, die stralende huid; hoe doen ze dat toch? Modellen Miranda Kerr, Karolina Kurkova, Alessandra Ambrosio en Marisa Miller delen hun geheimen.

We horen je denken: ‘kom maar op met die geheimen!’. Goed dan, hier zijn ze.
   
KAROLINA KURKOVA ♥ CITROENSAP
Model en voormalig Victoria’s Secret Angel Karolina Kurkova heeft een simpele en goedkope beautytip: smeer citroensap op je gezicht. Ja, heus – Kurkova zweert erbij. De citrusvrucht zit bomvol vitamine C, antioxidanten en suikers en volgens het model helpt dat perfect om je huid een boost te geven en om de dode huidcellen van de huid te verwijderen. 
   
Kijkvoer: Chanel Rouge Allure >   
    
MIRANDA KERR ♥ OLIJFOLIE
Australisch Victoria’s Secret Angel en moeder van model in spé Flynn Miranda Kerr smeert olijfolie in de uiteindes van heur haar. Dat laat ze dan een nachtje zitten en de volgende dag spoelt ze het er weer uit. Ze beweert dat olijfolie zorgt dat gespleten uiteindes weer heel worden (kan dat dan?), de lokken weer goed gehydrateerd zijn en flink glanzen.
     
ALESSANDRA AMBROSIO ♥ KOKOSWATER
Model en moeder Alessandra Ambrosio verzorgt haar huid door kokoswater te drinken – van binnenuit dus. Het drankje bevat voedingsstoffen genaamd cytokines en die zouden ervoor moeten zorgen dat het verouderingsproces vertraagt en dat het risico op kanker wordt verlaagd. Klinkt goed!
   
MARISA MILLER ♥ CONDITIONER
Victoria’s Secret Angel Marisa Miller smeert conditioner in droog haar. Daarna kamt ze het door, draait ze het in een knot en laat ze het de hele dag zitten. Aan het eind van de dag spoelt ze de conditioner er uit et voilà: glanzend en gezond haar.
   
Nog meer beautytips van make-up artist Jemma Kidd >

Advertisement - Continue Reading Below