Beautynieuws uit Parijs

Alvast voor de decemberverlanglijst: het Franse beautymerk Sisley introduceerde voor dit najaar een stel knappe nieuwe producten die we je niet willen onthouden.

PHYTO-BLUSH ÉCLAT
Alleen zijn jasje is al een feest (zebraprint!) maar ook de inhoud van dit blushboxje is om over naar huis te schrijven. Hoe vaak bevat een blusher beschermende bestanddelen tegen vrije radicalen terwijl hij tegelijkertijd verzorgt? We zouden bijna vergeten dat-ie een subtiele glans met soft focus-effect op je wangen tovert, terwijl dat toch eigenlijk z'n hoofdtaak is.
> Verkrijgbaar in vijf verschillende tinten (van Peach tot Pinky Coral) en kost € 56,50.

Advertisement - Continue Reading Below

 
PHYTO-LIP GLOSS
In een notendop: opperglanzende lipglossjes met een verzorgende werking, lichtgeparfumeerd met frisse noten van pepermunt en theeblad en (het allerbelangrijkste) plakt niet.
> Verkrijgbaar in zeven tinten (van Nude tot Brun en alle tussenliggende rozige kleurtjes) en kost € 37.

 
EAU EFFICACE REINIGER
Om al ‘t bovenstaande er ’s avonds weer netjes af te halen is er een nieuwe alles-in-één make-upreiniger. We hebben hier te maken met micellair water met een frisse en zachte structuur dat – geheel des Sisley – louter bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zoals extracten van woestijndadel en gipskruid. Verkrijgbaar in een handige pompflacon en riekt ook nog licht naar oranjebloesem.
> Mag wat kosten: € 80, maar komt in maatje XXL én de pompflacon zorgt ervoor dat er geen lucht in de fles komt, waardoor het product heel lang houdbaar is.

Meest gelezen

 
GLOBAL PERFECT PORE MINIMIZER
Deze verzorgende gelemulsie belooft alle oorzaken van grove poriën aan te pakken. Hoe? We sommen op. A: door overmatige talgafscheiding te reguleren met extracten van het blad van Javaanse thee. B: door de veranderende celdeling waar je vanaf je 40e mee te maken krijgt te herstellen. En C: door de vochtbalans van de huid van buitenaf maar ook van binnenuit op peil te houden. Is zelfs met een gevoelige huid prima te gebruiken.
> Eén a twee keer per dag smeren en laat maar komen, dat egale huidje. Schade: € 138.

 

Lezen: het grote geheim van correctors en concealers >