Nieuw: Dior J’Adore L’Absolu

Bijna in de parfumschappen: Dior J’adore L’absolu, de meest pure vorm van de befaamde rieker.

Al sinds 1999 is Dior J’adore een favoriet op de kaptafel. En nu heeft het Franse mode- en beautyhuis een nieuwe versie van het parfum gecreëerd: Dior J’adore L’Absolu – een intensere en nog vrouwelijkere geur.
     
DEMANCHY OP REIS
Voor de L’Absolu is François Demachy, de parfumeur-créateur van Dior, niet van de klassieke formule afgeweken, maar wel voegde hij er extra ingrediënten aan toe. We noemen absoluut van jasmijn, tuberoos en ylang-ylang. Om aan de beste van de beste ingrediënten te komen, maakte Demachy wat indrukwekkende reizen. Zo ging hij voor de damascenaroos naar Turkije en de sambacjasmijn en de tuberoos naar India. Als dat geen toewijding is…
  
Nieuw van Yves Saint Laurent: Le Teint Touche Éclat >
        
TWEE FLACONS
Bij een speciaal parfum als de L’absolu heurt natuurlijk ook een speciaal flacon. Dus naast de reguliere fles met de bolvormige buik en de slanke gouden hals, maakte de Franse kunstenaar Jean-Michel Othoniel een limited edition-fles. Net als Demachy bleef Jean-Michel trouw aan het klassieke ontwerp maar voegde hij iets speciaals toe; een gouden draad dat om de fles heen is gewikkeld en een doorzichtige bol met gouden accenten op de dop.
   
Dior J’adore L’Absolu is verkrijgbaar vanaf 17 oktober en kost € 97,50 voor 50ml.
    
Kijkvoer: Natalie Portman voor Miss Dior Le Parfum >
 

Advertisement - Continue Reading Below