Tip: Toni&Guy Hair Meet Wardrobe

Voor op de kaptafel: Toni&Guy Hair Meet Wardrobe-producten. Que? We leggen even uit.

Je kent Toni&Guy vast voornamelijk van de haarsalons, maar het Britse merk is meer dan dat. In november wordt bijvoorbeeld een haarproductcollectie gelanceerd, geïnspireerd op mode. De collectie, Hair Meet Wardrobe gedoopt, is onderverdeeld in drie verschillende stijlcategorieën; Casual, Creative en Glamour en de bijbehorende producten zorgen er voor dat je je coupage perfect kunt afstemmen op je look. In welke mood je dan ook bent. Want net als gin zonder tonic en Viktor zonder Rolf is een goeie outfit nergens zonder het juiste kapsel to go with. Nietwaar?

Advertisement - Continue Reading Below

 
Ook Kristen & Robert bleken uiteindelijk een onafscheidelijk duo. Bekijk hun stylefile >

 
KAPSELS EN KLEDINGKASTEN
Voor een casual look is er Sea Salt Texturising Spray (redactiefavoriet!), Sculpting Powder en Flexible Hold Hairspray. Om een glamourcoupe te creëren zijn er Serum Drops, Firm Hold Hairspray, Moisturising Shine Spray en Spritz and Shine Liquid Mousse en tot slot gebruik je Texturising Glue en Extreme Hold Hairspray voor een creatieve coupe.

Meest gelezen

 

Niet gevreesd, Toni&Guy drukt je niet zonder tekst en uitleg haar waar in handen. Op www.hairmeetwardrobe.com en de bijbehorende Facebook-pagina vind je inspiratie voor looks én handige how-to video’s, waarmee je stap voor stap leert hoe je de producten kunt gebruiken. Ook fijn: naast stylingproducten bevat de Hair Meet Wardrobe-collectie zogenaamde style foundations; producten om de lokken mee te wassen, voeden en prepareren voordat je gaat stylen. En dat riekt dan ook nog eens heerlijk, dankzij ingrediënten als gember, Britse Earl Grey-thee, bergamot en roze peper.

 
Nieuwsgierig? Vanaf 9 november is de Toni&Guy Hair Meet Wardrobe-collectie verkrijgbaar bij Etos én natuurlijk in de Toni&Guy-salons. Prijzen liggen tussen de € 11,99 en € 14,99.

 

Wat dacht je van deze stijlvolle paardenstaart? >