Stella Tennant voor Nars

Het gaat Stella Tennant voor de wind. Ze wordt het nieuwe boegbeeld van make-uplabel Nars.

Met haar 41 lentes is Stella op zijn minst een opmerkelijke verschijning in de modewereld. Desalniettemin een zeer gewilde. Karl Lagerfeld dweept met haar klassieke uitstraling, en ook Calvin Klein, Hermès en Burberry laten zich allerminst afschrikken door haar belegen leeftijd.

 

MY WAY OR THE HIGH WAY 
Een beautycontract ontbrak er nog aan voor het model 2.0. Wel, die tick in the box is geregeld nu ze het boegbeeld wordt van beautymerk Nars. François Nars, de flamboyante founder van het merk, filosofeert: 'find your own way, have an open spirit and believe in your own beauty'. Geen beter gezicht dan dat van Tennant om die boodschap de wereld in te slingeren.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Nars is nailing it op dit moment, de Warhol-collectie vliegt de winkel uit. En de New Yorkse make-up artist opende onlangs een nieuwe winkel in Los Angeles. Er wordt gefluisterd dat er nog enkele zullen volgen. Nederland? Who knows…

    
PS - Voor de echte Nars- of Warholfanaten is er vanaf vandaag een extra Silver Factory-collectie, die in geselecteerde winkels verkocht gaat worden. Hou de Nars-site in de gaten voor exacte locaties.

  

Over nieuwe boegbeelden gesproken: Robert Pattinson voor Dior. Ha! >