Nieuw: Dolce & Gabbana’s The One Desire

Even voorstellen: de nieuwste telg in de The One-reeks van Dolce & Gabbana: The One Desire.

Aanleiding voor dit nieuwe reukwater? Protecter & Gamble Co, het multinationalbedrijf dat de Dolce & Gabbana-parfums onder haar paraplu heeft, laat weten dat fans van de twee Italiaanse ontwerpers op zoek waren naar een geur die hen een gevoel van begeerte en exquise geeft – een geur die ze kunnen dragen naar een speciale, onvergetelijke avond. Et voilà, The One Desire was geboren.

 

Om samenhang te creëren met grote zus The One, heeft The One Desire ook topnoten van bergamot, mandarijn, lychee en lelie, maar daar komt een snufje tuberoos, karamel, vanille, sandelhout en muskus bij. Ook de fles lijkt op die van The One, alleen is-ie zwart en versierd met een edelsteen op de dop. ‘Wanneer we aan geuren en make-up werken, proberen we altijd dichtbij ons DNA te blijven,’ vertelt Stefano Gabbana aan WWD. ‘Zwart en goud zijn klassieke geuren voor Dolce & Gabbana. De zwarte edelsteendop is een beetje jaren dertig in stijl.’ Geinig detail: Stefano schreef zelf het woord ‘Desire’ dat op het flesje staat.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Nog een geur van Scarlett Johansson in een flesje: Rose The One >

 

D&G ♥ SCARJO
Voor de printcampagne, die onlangs werd vrijgegeven, werd fotograaf Terry Richardson op de schouder getikt en muze van het merk Scarlett Johansson werd opgetrommeld om model te staan. Op de geur zelf moeten we nog even wachten, The One Desire is in de lente pas te koop. Geen zin om te wachten? Italië krijgt voorrang, daar is het reukwater al vanaf januari verkrijgbaar. Prijzen variëren van € 65 voor 30ml tot € 110 voor 75ml.

 

Jil Sander’s parfumklassiekers krijgen een heuse comeback >