Parfum van de Pizza Hut?

De hele dag rieken naar een versgebakken pizza? Juist, niet heel aanlokkelijk, maar de Pizza Hut probeert ’t toch.

Of je de mannen erdoor van je af moet slaan is nog maar de vraag (alhoewel, iedereen houdt van pizza, niet?), maar een geinige zet is het wel. De Pizza Hut heeft een heus parfum ontwikkeld, gebaseerd op hun versgebakken snelle maal. Echt waar.

 

PEPPER EAU NEE
Hoe het merkwaardige reukwater tot stand kwam? Nou, Pizza Hut Canada zette in augustus op hun Facebookpagina de geinige, toen nog onschuldige, vraag: ‘Do you love the smell of a box of Pizza Hut pizza being opened? We thought so. If that smell was a perfume, what would it be called?’ Dit leverde vervolgens zoveel grappige antwoorden op (zoals ‘Pepper Eau Nee’ of ‘Eau de Mama's Too Tired To Cook’) dat de Pizza Hut maar besloot om het parfum écht te gaan ontwikkelen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar voor wie nu staat te trappelen om een Eau de Junkfood op te spritzen, helaas. De pizzaketen maakt het reukwater – dat ruikt naar ‘deeg met een beetje kruiden’ – slechts in een gelimiteerde opgave en verstuurt binnenkort de flesjes naar de eerste honderd Facebookfans die hadden gereageerd.

 

Geen Pizza Hut-parfum dat binnenkort op jouw kaptafel prijkt dus. Dammit.

 

H&M’s nieuwe keten, & Other Stories, komt met een meer appetijtelijke rieker, genaamd Rose Revival >