Kate Hudsons beautyrituelen

Onze collega’s van ELLE US wisten de koningin van de rom-com’s te strikken voor een beautypraatje. Een paar highlights op rij.

Als ambassadeur van het cosmeticamerk Almay kent Kate de fijne kneepjes van het beautyvak. Maar of ze zich ook aan alle regels houdt? ‘Soms wil ik gewoon naar bed,’ vertelt de actrice over haar avondritueel. En ja, dan heb je ’s ochtends grof geschut nodig… Zie daar: Almay olievrije oogmake-up remover pads, Kates favoriete product van het merk.

 

Overdag draagt Kate het liefst vloeibare oogschaduw (‘het is zo lekker makkelijk’). ‘s Avonds gaat ze voor een ietwat krachtigere look (‘pak die eyeliner en have some fun’). Ook doet ze haar eigen make-up voor premières en events en vindt ze het leuk om haar vriendinnen te voorzien van kekke maquillage tijdens Halloween.

Advertisement - Continue Reading Below

 

KATE HUDSON LE PARFUM?
Op de vraag wat ze altijd bij zich heeft in haar tas, antwoordt Kate dat ze de deur niet uit gaat zonder haar lipgloss, eyeliner en parfum. Bovendien zit er ieder seizoen een ander geurwater in haar tas. Favorieten zijn geuren met amber, patchoeli en muskus. Lijkt haar het niet wat om een eigen parfum te lanceren? ‘Jazeker, maar niet gewoon één geur,’ aldus Kate, ’soms wil je iets met echte oranje bloesem erin, wat je een gelukkig gevoel geeft, soms wil je iets sexy, en soms wil je een brutaal parfum.’ Oei, het bedrijf dat wellicht ooit met Kate in zee gaat voor een eigen parfum krijgt het nog druk...

 

Ook Cate Blanchett klapt uit de school over haar beautyrituelen >