Scar Jo’s feestelijke beautytips

Scarlett Johansson klapt uit de school over haar beautyrituelen tijdens de feestdagen.

De prachtige Scarlett Johansson werd door onze Amerikaanse zus ELLE.com aan de tand gevoeld over de feestdagen en haar beautyrituelen. Wat ze haar ontfutseld hebben? Dat de geur van vanille en kaneel haar doet denken aan Kerst: ‘Eens per jaar, met de feestdagen, maakt mijn familie altijd een Deense rijstpudding met amandel en een kersensaus. De geur daarvan vulde het hele huis.’ Mjam. Dat klinkt goed.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Enfin, to the point. De beautytips van D&G-boegbeeld Scarlett Johansson. We beginnen met de huid. ‘Ik wil dat mijn huid er absoluut perfect uitziet. Daarom gebruik ik eerst concealer om oneffenheden te corrigeren. Daarna meng ik Dolce & Gabbana Perfect Luminous Liquid Foundation met mijn gezichtscrème. Dat smeer ik uit op mijn gezicht, zodat het helemaal egaal is,’ vertelde de loslippige Scarlett.

Meest gelezen

> Dolce & Gabbana-foundation € 47,17

 

POMPEN EN SMEREN
Zo. Nu de basis is gelegd, kunnen we verder. Scarlett vervolgt: ‘Ik hou er van om mijn ogen te laten poppen voor Oudjaarsavond. Dat is voor mij een sexy en feestelijke look om het nieuwe jaar in te luiden.’ Scarlett krijgt dit voor elkaar met een vette eyeliner. Eentje van – daar zijn ze weer – Dolce & Gabbana bijvoorbeeld: ‘De nieuwe Dolce & Gabbana Glam Liner is makkelijk om aan te brengen, je kan daarmee het lijntje zo precies zetten als je zelf wil, zonder het enorm
messy te maken.’

> Dolce & Gabbana-eyeliner € 27,18

 

‘Om er voor te zorgen dat mijn make-up de hele avond op de juiste plek blijft zitten, finish ik de look met de gezichtsspray Jurlique Rosewater Balancing Mist,’ verklapt ScarJo. En om de feestelijke look af te maken, wil ze ook nog lekker ruiken: ‘Als ik naar een kerst- of Oud en Nieuwfeestje ga, hou ik ervan om een hele elegante, maar uitdagende geur te dragen – daarom hou ik van Dolce & Gabbana The One, een bloemige, fruitige en klassieke geur.’ Spritz! 

> Rosewater Balancing Mist € 26,43

 

Bij feestelijke make-up hoort een feestelijk kapsel. Wat dacht je van extreem veel volume? >