Yves Saint Laurent Manifesto

Wauw! Maak kans op een luxueus weekend Parijs voor twee, een iconische tas van Saint Laurent Paris t.w.v. € 795 of één van de spiksplinternieuwe Yves Saint Laurent-parfums…

(advertorial)

 

YVES SAINT LAURENT MANIFESTO
Yves Saint Laurent heeft een nieuwe geur, Manifesto. Een verslavend feest van o.a. jasmijn, witte bloemen, zwarte bes, tonkaboon, ceder- en sandelhout. Een ode aan de vrouw die ontsnapt aan alle conventies door naar haar eigen regels te leven. Een vrouw zoals jij! De geur wordt 19 januari gelanceerd in de Bijenkorf. En hoe vier je dat beter dan met een buitenissig prijzenfestijn? Daarom geeft Yves Saint Laurent maar liefst 102 spectaculaire cadeaus weg!

Advertisement - Continue Reading Below

 

TWEETEN! TWEETEN! TWEETEN!
Heb jij ook lak aan conventies en creëer jij je eigen regels? Deel tussen 17 en 19 januari, tussen 10:00 en 21:00 uur in één tweet hoe je dat doet en voeg er de hashtag #YSLmanifesto aan toe. De tweets worden gekeurd en dan geplaatst op www.yslmanifesto.nl. Stuur jij jouw manifest op een winnend tijdstip? Dan vertelt een knappe veilingmeester je meteen wat je gewonnen hebt! Misschien wel die waanzinnige reis naar Parijs… Kijk sowieso even op www.yslmanifesto.nl voor verdere uitleg, voorbeelden van manifesten en meer informatie over het verslavende parfum.

 
ONTHOUDEN!
Wanneer: 17, 18 en 19 januari tussen 10:00 en 21:00 uur
Wat: jouw eigen manifest gevolgd door #YSLmanifesto
Waar: kijk na je tweet meteen op www.yslmanifesto.nl om te kijken of je gewonnen hebt!