Cara Delevingne voor YSL beauty?

Woepsie. Heeft model van het moment Cara Delevingne haar mond voorbij gepraat, eh, getwittert over een nieuwe beautycampagne voor YSL?

Na de ‘gelekte’ tweet over Beyoncés H&M-campagne, lijkt nu ook Cara’s grote geheim uit de doeken te zijn gedaan via de social media-site. Foutje, bedankt?

 

‘SHOOTING @ YSL COSMETICS!’
Als fervent Twitteraar en Instagrammer zijn Cara’s duimen vastgelijmd aan haar telefoon, en tja, dan tik je weleens iets meer dan je lief is. Zoals een nacht geleden. Pardoes verscheen daar op de Twitterpagina van Cara: 'Just finished my last day shooting @YSL cosmetics! Feeling like a baby doll!’. Oh wow. Het lijkt er dus op dat de nieuwe lieveling van de modewereld – en ook van ons trouwens. Die wenkbrauwen! – nog een grootse klus heeft binnengesleept.

Advertisement - Continue Reading Below

 

En wanneer we groots zeggen bedoelen we ook groots. Zo mag Cara zich voegen in het rijtje Coco Rocha, Sophie Dahl en Jourdan Dunn – die eerder al hun gave huidje leenden voor YSL Beauty – én het nieuwe boegbeeld van Yves Saint Laurents kersverse reukwater Manifesto, Jessica Chastain.

 

Nu maar hopen dat er een fabuleuze brow kit aan de YSL-collectie is toegevoegd voor wenkbrauwen à la Cara. Kunnen wij dan alvast een bestelling plaatsen? Ah toe?