Video: Raquel Zimmermann voor Marni-parfum

Nu op je beeldscherm: topmodel Raquel Zimmermann in de allereerste parfumcommercial van Marni.

Zoals het anno 2013 schijnt te horen, lekt ook modehuis Marni stukje bij beetje allerlei scoops van haar allereerste reukwater. Na het gerucht, de aankondiging en het beeld is het traditiegetrouw nu dus tijd voor de commercial.

 

PRIMEUR
Even terugspoelen. Eind 2012 werd bekend dat Marni na achttien jaar eindelijk met een eigen parfum komt. En dat werd ook weleens tijd, want creatief directeur Consuelo Castiglioni vond haar inspiratie voor het reukwater twintig jaar geleden al op een vlooienmarkt. Gelukkig hoefde over de naam niet lang gepiekerd te worden; dat werd gewoon Marni. Maar het mixen van de ingrediënten was uiteraard een ander verhaal. Kaneel? Muskus? Madeliefjes misschien? Nope, het resultaat bleek een stel houtachtige en kruidige noten, gemixt met intense rozenolie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Oh, hallo: David Beckham voor H&M s/s 2013 >

 

RAQUEL ZIMMERMAN
Toen het reukwater in kannen en kruiken was werd het tijd voor een boegbeeld. De Braziliaanse Raquel Zimmerman werd gestrikt en al snel stond ze voor de camera van de befaamde Nick Knight voor 't campagnebeeld en een commercial. Bekijk hieronder het fraaie resultaat…