Garrett Hedlund voor YSL

Heet, heter, heetst. Garrett Hedlund laat binnenkort de temperaturen flink oplopen als gloednieuw boegbeeld van YSL’s La Nuit de L'Homme-mannengeur.

Of eigenlijk nu al, want de eerste zwart-witfoto (zie hiernaast) liegt er niet om. Een wufte lok haar, de getergde On the Road-blik, het stoppelbaardje… Och, moeten we nog even doorgaan?

 

LA NUIT DE L’HOMME
Garrett Hedlund schittert binnenkort in de campagne en commercial van de kersverse mannengeur van het modehuis, La Nuit de L'Homme. Waarom de 28-jarige acteur zijn krabbel onder het contract mocht zetten? Door zijn ‘persoonlijkheid en artistieke gevoeligheid’, aldus Stephan Bezy van Yves Saint Laurent Beauté in de persverklaring.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Yves Saint Laurent drukt een unieke stijl tussen elegantie en vrijheid, verfijning en durf uit,’ laat Stephan Bezy verder nog weten. ‘Het label belichaamt de geest van een zeer sterke en dappere man, maar ook een grote gevoeligheid. Garrett Hedlund drukt deze dualiteit tot in de perfectie uit.’ Hups, steek die maar in je zak. Bovendien kan Garrett het poseren voor parfumcampagnes afkijken bij vriendinlief (wat? vriendin?! Juist, een vriendin. Chips) Kirsten Dunst, die al tijden de Bvlgari-reukwaters aanprijst.

Meest gelezen

 

Ook zien: Raquel Zimmermann poseert voor de allereerste Marni-geur >

 

Wat ons – naast het smakelijke beeld – moet verleiden om de geur voor vriendlief in te slaan? De baanbekende geur. Volgens de mensen van Yves Saint Laurent is het een reukwater ‘vol contrasten, met een frisse, explosieve topnoot (kardemom en bergamot) en zeer sensuele, bedwelmende, oosterse basisnoten (vetiver (een grassoort uit India, red.) en cumarine)’. Garrett Hedlund is helaas niet inbegrepen.

 

PS - Ook de geruchten dat Robert Pattinson voor de nieuwe Dior-geur model staat worden steeds hardnekkiger. Het zou zelfs om een serie van parfums gaan. Wie zei dat (20)13 een ongeluksgetal was?