Nieuwe producten van Philosophy

Goed nieuws! Philosophy breidt haar collectie uit met een nieuwe geur én huidverzorging.

Meest gelezen

Philosophy (je weet wel, die fijne verzorgende producten met immer een inspirerende tekst op de verpakking) heeft zo aan het begin van 2013 twee nieuwe knappe producten in het assortiment opgenomen: Living Grace en Full of Promise. We stellen ze even aan je voor.

 
LIVING GRACE
Allereerst Living Grace, het nieuwe parfum van het beautylabel. Deze verse rieker bevat ingrediënten als lelietjes van dalen, neroli en muskus. Deze mix vormt een frisse, energieke, maar toch ook sensuele geur. Geschikt voor ieder moment van de dag, als je het ons vraagt. Naast het parfum, vind je ook shampoo, douchegel en badgel met de naam Living Grace in de Philosophy-schappen. Denk je hierbij aan drie verschillende producten, denk dan opnieuw. Living Grace – shampoo, showergel & bubblebath is een drie-in-één-product, maar beweert enorm verzorgend en hydraterend te zijn voor zowel huid als haar. Sounds good, non?  

Advertisement - Continue Reading Below

 

> Hebben? De Living Grace-collectie is vanaf nu te koop bij Ici Paris XL. Voor 60ml parfum betaal je € 39,95. De Living Grace shampoo, shower gel & bubblebath kost € 19,95 voor 480ml.

 
FULL OF PROMISE
Met Full of Promise lanceert Philosophy een nieuwe skincare-lijn op de beautymarkt. Voor de rijpere huid, om precies te zijn. De huidverzorgingsproducten van de lijn beloven (juist, what’s in the name?) de tekenen van het ouder worden te verminderen. Hoe? Door te strijden tegen rimpels, lijntjes en het verlies van huidvolume en stevigheid van de huid.

Meest gelezen

 
NACHT
Om die strijd aan te gaan, zet Philosophy twee wapens in: de dagcrème voor het liftende effect en het nachtserum voor het verbeteren van het volume. Hoe? Het nachtserum bevat retinoïde, een middel dat helpt bij het herstel van het volume en het verbeteren van de gezichtscontouren. Het kigelia-extract in het serum is een zeldzame Afrikaanse bioactieve vrucht, die helpt de stevigheid van de huid te verbeteren.

 

DAG
De dagverzorging heeft een hele andere taak. Die crème bevat een uniek proteïnerecylcecomplex dat er met hulpstoffen voor zorgt dat er nieuw leven geblazen wordt in de bestaande proteïnen. Die proteïnen ondersteunen het natuurlijke collageen en elastine, wat moet zorgen voor een zichtbare verbetering van volume en een gelifte huid. Klinkt goed, non?

 
Full of Promise-skincare is vanaf eind januari te koop bij Ici Paris XL. Vanaf € 54,95.

 
Binnenkort in het beautyschap: parfum en cosmetica van Azzedine Alaïa >